Prvi broj Nacionalne poslovne revije

Prvi broj Nacionalne poslovne revije
21. oktobar 2015 , Beograd

U NPR se nalazi i izbor najboljih tekstova iz "Harvard biznis revije", uticajnog poslovnog magazina, što garantuje ekskluzivne priče iz celog sveta i transfer znanja iz razvijenih ekonomija i od svetskih poslovnih lidera. Sastavni deo NPR čini i MAT – bilten koji je Ekonomski institut izdavao dugi niz godina, takođe u saradnji sa Privrednom komorom Srbije.

 

 

 

 

U pitanju je časopis za poslovne ljude i one koji hoće to da budu, a u prvom broju se bavi najaktuelnijim privrednim temama.

U prvom broju je i razgovor sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem o ekonomiji, javnim finansijama, stanju u našoj privredi i perspektivama preduzetništva. 

Takođe, NPR donosi priče o internoj poslovnoj revoluciji ”Samsunga”, intervju sa CEO “Pepsija” Indrom Noji, ženom koja je preporodila ovu kompaniju, kao i savete eminentnih autora koji treba da vam omoguće da postanete bolji menadžeri. 

Za Nacionalnu Poslovnu Reviju govore i pišu i ministar privrede Željko Sertić, ministarka građevinarstva i saobraćaja Zorana Mihajlović, predsednik PKS Marko Čadež, član Fiskalnog saveta NBS Vladimir Vučković, savetnik u PKS Bojan Đurić, direktor “Simensa” Ugo Ajhlinger, direktor Ekonomskog instituta Dragan Šagovnović, prvi čovek EMS-a Nikola Petrović, marketinški stručnjak Ivan Bender i direktor grćkog izdanja časopisa “Forin afers” Lukas Kaconis.