Vesti

21. novembar 2018, Zagreb

Energetske i naftne kompanije u izazovima 21. veka

Dragan Šagovnović, generalni direktor Ekonomskog instituta učestvovao je na četvrtoj međunarodnoj energetsko-naftnoj konferenciji „Energetika i naftne kompanije u izazovima 21. stoljeća“, održanoj u Zagrebu u Hotelu Esplanade 21. novembra 2018. godine. 

Detaljnije

07. novembar 2018, Opatija

Ekonomski institut i Silbo na 26. savetovanju Društva ekonomista Hrvatske „Ekonomska politika Hrvatske u 2019. godini“

Generalni direktor Ekonomskog instituta i član Nadzornog odbora kompanije Silbo Dragan Šagovnović i Specijalni savetnik Ekonomskog instituta i vlasnik kompanije Silbo Dragan Jankov učestvovali su na 26-om savetovanju Društva ekonomista Hrvatske.

Detaljnije

05. novembar 2018, Beograd

Na konferenciji "Elektrane 2018." predstavljen projekat ENABLE.EU

Ljubo Maćić, specijalni savetnik Ekonomskog instituta iz Beograda predstavio je projekat ENABLE.EU na konferenciji "Elektrane 2018." održanoj 5. novembra 2018. godine, u okviru pristupa Srbije u ispunjavanju energetskih i klimatskih ciljeva za 2030. godinu.

Detaljnije

19. jun 2018, Beograd

Održan je Skup „Zdravstvo Srbije u narednim decenijama“

U Srpskoj akademiji nauka i umetnosti održan je Skup „Zdravstvo Srbije u narednim decenijama“. Organizatori Skupa su Ekonomski institut i Srpska akademija nauka i umetnosti. 

Detaljnije

21. maj 2018, Zagreb

Direktor Ekonomskog instituta Dragan Šagovnović na Međunarodnom znanstvenom skupu u Zagrebu "Kako poreznim sustavom i poreznom politikom podržati uvođenje eura"

Prilikom održavanja  Međunarodnog skupa povodom četvrt stoljeća časopisa Ekonomija  Dragan Šagovnović, generalni direktor Ekonomskog instituta održao je uvodno izlaganje sa ciljem bližeg određivanja kompleksnosti uvođenja eura. 

Detaljnije