Vesti

11. maj 2017, Beograd

Okrugli sto povodom saopštenja rezultata istraživanja “Evropske navike plaćanja” kompanije EOS Matriks

Povodom objavljivanja rezultata istraživanja “Evropske navike plaćanja” danas je održan okrugli sto u organizaciji Ekonomskog instituta i kompanije EOS Matrix. 

Detaljnije

26. april 2017, Kraš Auditorijum, Zagreb

Dragan Šagovnović, direktor Ekonomskog instituta na konferenciji „Državno, a efikasno: kakva javna poduzeća trebamo“, Kraš Auditorijum, Zagreb

Dragan Šagovnović, direktor Ekonomskog instituta, učestvovao je na konferenciji „Državno, a efikasno: kakva javna poduzeća trebamo“ u prvom panelu pod nazivom „Što ostaviti u državnom vlasništvu, a što privatizirati?“. 

Detaljnije

30. mart 2017, Medija centar, Beograd

Sastanak RG za poglavlje 20. Tema sastanka: otvaranje poglavlja 20 i analiza politike preduzetništva

  U četvrtak 30. marta u Medija centru je održan sastanak RG za poglavlje 20. Tema sastanka je bila otvaranje poglavlja 20 i analiza politike preduzetništva. 

Detaljnije

21. oktobar 2016, Beograd, Biblioteka "Nikola Pašić"

Prezentacija rezultata istraživanja „Analiza regulatornog okvira preduzetništva tri najperspektivnije delatnosti, sa predlogom pojednostavljenja poslovanja za mlade preduzetnike“

U petak, 21. oktobra 2016. godine u biblioteci „Nikola Pašić“ u Beogradu održana je Prezentacija rezultata istraživanja „Analiza regulatornog okvira preduzetništva tri najperspektivnije delatnosti, sa predlogom pojednostavljenja poslovanja za mlade preduzetnike.

Detaljnije

17. oktobar 2016, Beograd, Hotel „Metropol Palace“

16. Ekonomski Samit Republike Srbije

16. Ekonomski Samit Republike Srbije održan 17. i 18. oktobr. u hotelu „Metropol Palace“ u Beogradu, u organizaciji grčke kompanije TGI Group International. Centralna  tema je bila kako  "restartovati" privredu i trasirati put u Evropsku uniju. 

Detaljnije